Παναθηναϊκός: Οι 3+1 που «έκοψε» ο Αλόνσο
Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε γνωστή πριν λίγη ώρα την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα επερχόμενα παιχνίδια.
Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Μπότεφ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Πριν λίγο μάλιστα ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε και την λίστα των παικτών που θα δώσουν τη δική τους μάχη με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ σημαντικό αποτελεί το στοιχείο ότι έχρι και την παραμονή του πρώτου αγώνα το Τριφύλλι μπορεί να κάνει δύο αλλαγές.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός λίστας τους Φώτη Ιωαννίδη και τους Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, Χόρντουρ Μάγκνουσον όπου είναι ανέτοιμοι. Τέλος, εκτός λίστας έμεινε και ο Ρουμπέν Πέρεθ για τακτικούς λόγους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρόκριση και τώρα... μεταγραφές - Διπλή ανακοίνωση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ιεραρχία για την αρχική 5άδα - Πώς διαμορφώνονται οι ρόλοι
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση με ΤΣΣΚΑ 1948
- Παναθηναϊκός: Η εναλλακτική λύση αν «ναυαγούσε» του Φρανσίσκο
- Η ελληνική λέξη του Φαν Ντρόγκελεν για το ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό