Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα του Φικάι;

Το καλοκαίρι του 2023 ο Ελτον Φικάι είχε πάει εξαιρετικά στα φιλικά, μάλιστα αρχές Ιούλη είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και προ ωρών του ανανεώθηκε η σύμβαση χωρίς ακόμα να τον έχουμε δει καλά-καλά στο τερέν.

Παναθηναϊκός: «Θησαυρός» στο πράσινο ρόστερ

Πρώτη φορά τον παρατηρήσαμε στο περσινό φιλικό που έδωσε ο Παναθηναϊκός με την Ρογκάσκα.

Ο νεαρός -που κυρίως παίζει αριστερός μπακ αλλά αγωνίζεται και αριστερός στόπερ- ξεχώρισε, δείχνοντας ότι τα καλά λόγια από τις συμμετοχές του στην Κ19 δεν ήταν κουβέντες του αέρα.

Ο Φικάι είναι διεθνής με την U19 της Αλβανίας 4 φορές και θεωρείται από τα πρότζεκτ που χρήζουν προσοχής.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο μικρός είναι μια περίπτωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, σημαντικό πως πρόκειται για αριστεροπόδαρο.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει τους Ισλανδούς, τον Γεντβάι, τον Μπράουν και τον Σένκεφελντ πίσω αλλά επειδή οι δύο τελευταίοι δύσκολα θα μακροημερεύσουν στο Κορωπί ας μην νιώσουμε έκπληξη αν ο μικρός πάρει ευκαιρίες από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Μαράζι το έχουμε να βρεθεί ένας προπονητής που να συνδυάσει νιάτα ΚΑΙ πρωταθλητισμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr