Παναθηναϊκός: Eυχάριστα νέα για Βοτανικό

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν ο Χάρης Δούκας υποδέχθηκε αυτό που περίμενε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Την ενημέρωση ότι δόθηκε η ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ της Οικοδομικής Αδειας για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!

Βοτανικός: Η άδεια που θα κρίνει το χρόνο και τις μπουλντόζες

Αυτό συνεπάγεται ότι πλέον είναι στην τελική ευθεία, δίχως να χρειαστεί κανενός είδους άλλη νομοθετική παρέμβαση, η έκδοση της (ανανεωμένης) Οικοδομικής Άδειας. Κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, μέσα στον Αύγουστο.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι τα συνεργεία της Κοινοπραξίας εργάζονται σε φουλ ρυθμούς, ο κ. Δούκας εκτιμά ότι «Βρισκόμαστε απολύτως εντός του χρονικού στόχου που έχουμε θέσει».

Ο οποίος δεν είναι άλλος από τη θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο τέλος Αυγούστου.

Απομένει να δούμε εάν θα βγουν «νικητές» στο μεγάλο αυτό στοίχημα. Σίγουρα πάντως οι σημερινές εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές για την πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου των φίλων του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr