Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η σίγουρη τριάδα και η ενεργοποίηση Τσέριν-Σπόραρ
Ο Ντιέγκο Αλόνσο καταστρώνει τα πλάνα του για το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Μπότεβ στις 25/07 στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Μπότεβ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League με σκοπό να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο διαμορφώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς κι έως τώρα έχει δείξει πως θα κρατήσει μια σταθερή τριάδα, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να προσθέσει μερικούς ακόμα παίκτες στην ενδεκάδα.
Πιο αναλυτικά οι Τάσος Μπακασέτας, Φίλιπ Τζούρισιτς και Ντάνιελ Μαντσίνι δεδομένα θ’ αγωνιστούν στα επόμενα παιχνίδια και μέχρι ν’ αποκτηθεί κάποιος εξτρέμ με αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός τεχνικός να τους βάζει μαζί, προκειμένου να βρεθούν μεταξύ τους.
Από εκεί και πέρα οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν πήρα τυχαία χρόνο συμμετοχής, καθώς υπολογίζονται κανονικά για το ροτέισον, ενώ τέλος, ο Αλόνσο θέλει να χωρέσει στην ομάδα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τους Άνταμ Τσέριν και Αντράζ Σπόραρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλη η Λαμπαδαρίου για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το σχόλιο για Μουκουντί και πέναλτι στον Τεττέη (vid)
- Κατσαρός: «Θέατρο του παραλόγου στον Παναθηναϊκό... και ο Μπενίτεθ λέει για τις 10-12 μεταγραφές» (vid)
- Αποκαλυπτικός Μπενίτεθ στη συν. Τύπου: Τι είπε για συσκέψεις, προφίλ μεταγραφών και το μέλλον του
- Πανούτσος: «Του Μπενίτεθ του είπαν να περάσει τον Λεβαδειακό; Προφανώς και όχι»
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Μπενίτεθ προς τον Τεττέη μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ