Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η σίγουρη τριάδα και η ενεργοποίηση Τσέριν-Σπόραρ
Ο Ντιέγκο Αλόνσο καταστρώνει τα πλάνα του για το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Μπότεβ στις 25/07 στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Μπότεβ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League με σκοπό να προκριθεί στην επόμενη φάση.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο διαμορφώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς κι έως τώρα έχει δείξει πως θα κρατήσει μια σταθερή τριάδα, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να προσθέσει μερικούς ακόμα παίκτες στην ενδεκάδα.
Πιο αναλυτικά οι Τάσος Μπακασέτας, Φίλιπ Τζούρισιτς και Ντάνιελ Μαντσίνι δεδομένα θ’ αγωνιστούν στα επόμενα παιχνίδια και μέχρι ν’ αποκτηθεί κάποιος εξτρέμ με αποτέλεσμα ο Ουρουγουανός τεχνικός να τους βάζει μαζί, προκειμένου να βρεθούν μεταξύ τους.
Από εκεί και πέρα οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν πήρα τυχαία χρόνο συμμετοχής, καθώς υπολογίζονται κανονικά για το ροτέισον, ενώ τέλος, ο Αλόνσο θέλει να χωρέσει στην ομάδα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τους Άνταμ Τσέριν και Αντράζ Σπόραρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)