Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για αυτό τα... έσκασε να τον αγοράσει!
Ο Ισλανδός «βράχος» έδειξε με το καλημέρα τον… λόγο που η «πράσινη» ΠΑΕ τον χρύσωσε για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της ομάδας.
Ο Ίνγκι Ίνγκασον αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια και ήταν καταλυτικός με αποκορύφωμα μία σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή, αποσοβώντας τον κίνδυνο για τον Παναθηναϊκό.
Όπως έδειξε από τα πρώτα του λεπτά στα «πράσινα», ο 31χρονος δεν ήρθε για… τουρισμό αλλά για να ανεβάσει την ποιότητα της άμυνας του Τριφυλλιού με την εμπειρία και την σταθερότητά του.
Η απόκτησή του φαίνεται να δικαιώνει τις προσδοκίες αφού ο τρόπος που αντιμετωπίζει το παιχνίδι ταιριάζει απόλυτα στα «θέλω» του κλαμπ, με τον παίκτη να προορίζεται για βασικός και αναντικατάστατος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Με αυτούς για το διπλό, τι συμβαίνει με Ντέσερς
- Αταμάν: «Σε αυτό το σημείο χάσαμε» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου