«Τελειώνει το τελεσίγραφο της Μπολόνια στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη»
Η Μπολόνια έχει προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, όμως ο Παναθηναϊκός έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται.
Η ιταλική «Corriere dello Sport» με σημερινό της δημοσίευμα τονίζει ότι η Μπολόνια έχει δώσει στον Παναθηναϊκό τελεσίγραφο το οποίο πλησιάζει στην λήξη του.
Όπως αναφέρεται, οι «ροσομπλού» εξηγούν ότι εάν ο Παναθηναϊκός δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, θα αποσυρθούν από την διεκδίκηση του Ιωαννίδη.
Ακόμα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης έχει εκφράσει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί στην Μπολόνια όμως η στάση του Τριφυλλιού είναι αμετάβλητη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Βλαχοδήμoς από τη Σεβίλλη, πόσα ζητά η Νιουκάστλ
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξέλιξης με Πάλμερ-Μπράουν στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Λαφόν για παραμονή και ο όρος που βάζει
- Αθηναϊκός κατά Παναθηναϊκού: «Να λύσει εσωτερικά τα προβλήματά του - Για οπαδικά συμφέροντα πρόδωσαν τις αθλήτριές τους»
- Παναθηναϊκός: Ο Τζούριτσιτς και οι επιλογές για το καλοκαίρι