Η 5η πιο ακριβή μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Το Τριφύλλι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να σπάσει το συμβόλαιο του Ισλανδού με την Μίντιλαντ και να τον κάνει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Sverrir Ingi Ingason Panathinaikos

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός αγόρασε τον Ίνγκι Ίνγκασον με ένα ποσό γύρω στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, που ταυτόχρονα τον τοποθετεί μέσα στις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.

Η πιο δαπανηρή είναι του Μιχάλη Κωνσταντίνου το 2001 από τον Ηρακλή με το αντίτιμο να φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακολουθεί αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ από την Μαρσέιγ για 8 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2009.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Αντράζ Σπόραρ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Κώστας Κατσουράνης από την Μπενφίκα με ένα ποσό στο ύψος του Ίνγκασον.

Θα καταφέρει η 5η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ να αποδώσει τα προσδοκώμενα; Αναμένουμε, λοιπόν, για κορυφαίες εμφανίσεις και οχύρωση στην «πράσινη» άμυνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr