Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Με Σπόραρ ή Γερεμέγεφ για την πρόκριση!

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε στις προπονήσεις του Τριφυλλιού, πραγματοποιώντας μέρος των προγραμμάτων αυτής, στην προσπάθεια να επανέλθει πλήρως μετά τον τραυματισμό του.

Παναθηναϊκός: Κρίσιμο το ερώτημα για Γερεμέγιεφ και Σπόραρ!

Παρόλα αυτά, δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στις 25 Ιουλίου, το πολύ – πολύ να συμπεριληφθεί τυπικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να αποφασίσει μεταξύ των Αντράζ Σπόραρ και Άλεξ Γερεμέγεφ για το ποιος από τους δύο θα πάρει φανέλα βασικού στην ενδεκάδα.

Όλα θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Σλοβένου τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις και στο αυριανό φιλικό εναντίον της Μακάμπι Νετάνια.

Αν δεν είναι ούτε αυτός σε αγωνιστική ετοιμότητα, μετά την άδεια που πήρε ελέω EURO 2024, ο Σουηδός θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης για το πρώτο ματς των προκριματικών του UEFA Europa League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr