Παναθηναϊκός: Τρεις ακόμη μεταγραφές τύπου Ίνγκασον!

Το Τριφύλλι κινήθηκε αστραπιαία και υπό άκρα μυστικότητα απέσπασε την υπογραφή του Ισλανδού «βράχου» ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Παναθηναϊκός: Η στάση του Αλόνσο στην «έκπληξη» με Ίνγκασον

Με το ίδιο… τέμπο σαν του Ίνγκι Ίνγκασον, κινείται και στους άλλους μεταγραφικούς του στόχους ο Παναθηναϊκός στοχεύοντας να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα του ρόστερ.

Οι επόμενοι παίκτες που θα κλείσουν τις προσεχείς ημέρες αφορούν τις θέσεις του αριστερού μπακ και του εξτρέμ, με το Τριφύλλι να βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών.

Ενώ, πέρα από αυτούς, «γλυκοκοιτάζει» και έναν φουλ μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους για να πλαισιώσει ιδανικά τις ανάγκες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι μεταγραφές φαίνεται να παίρνουν… μπρος στον ποδοσφαιρικό, με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να τρέχουν τις διαδικασίες για να καλύψουν τα κενά της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr