Ραπτόπουλος: «Παοκτζήδες, δεν γούσταρε τα μούτρα σας ο Ίνγκασον - Αν ο Αλαφούζος ήταν δημοφιλής...» (vid)

O γνωστός δημοσιογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος μίλησε για την μεταγραφή του Ίνγκι Ίνγκασον στον Παναθηναϊκό.

Ραπτόπουλος: «Αυτό προβλέπω στο Παναθηναϊκός-ΠΑΣ - Μπρινιόλι ο χειρότερος τερματοφύλακας»

Αναλυτικά όσα είπε o Ραπτόπουλος:

”Τι έγινε ρε παοκτζήδες γιατί γκρινιάζετε; Είχε οικογενειακό θέμα ο Ίνγκασον, δεν γούσταρε τα μούτρα σας και βρήκε μια πρόφαση ότι έχει οικογενειακό πρόβλημα, πήγε, είδε, απήλθε και τον πήρε ο Παναθηναϊκός.

Τον Μαξίμοβιτς τον θέλατε, τον πήρε ο Παναθηναϊκός. Α ο Σαββίδης δεν έδωσε 17 εκατ. τον Κωνσταντέλια, ο Παναθηναϊκός δεν δίνει με 25 τον Ιωαννίδη.

Άμα ο Αλαφούζος ήταν δημοφιλής λίγο θα τον είχατε στα ώπα ώπα, άντε μας πρίξατε θα κάνετε καμιά μεταγραφή;

Φορ θα πάρετε τον Οκτώβρη με την παρέλαση, άντε ξυπνήστε είστε σε νιρβάνα με το πρωτάθλημα.

Φυσικά και ταιριάζει ο Ίνγκασον στον Παναθηναϊκό, σεντερμπακάρα, τραβάει κάτι 30αρια-40αρια σπριντ για πότε γίνεται σέντερ φορ χαμπάρι δεν παίρνεις.

Πηδάει, κεφαλιές, κόλπα, βάζει γκολ, σουτ από μέση απόσταση, γρήγορος, κάτω στα μαρκαρίσματα, εγώ τον γούσταρα πολύ τον Ίνγκασον και είναι και ομορφόπαιδο.”

Δείτε παρακάτω:

@kostis_rapto Τι έγινε ΠΑΟΚτσήδες ; 🦅 Σχόλιο για Παναθηναϊκό – Ίνγκασον 🍀 #ραπτοπουλος #raptopoulos #ραπ #rap #paok #panathinaikos #transfer ♬ πρωτότυπος ήχος – kostis_rapto

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr