Παναθηναϊκός: Θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μπερνάρ;

Θα μπορέσει ο Φίλιπ Τζούριστς να “μπει στα παπούτσια” του Μπερνάρ; Πιο ψηλός, πιο θεαματικός ο Σέρβος από τον Βραζιλιάνο αλλά τον έχουμε ξεχάσει εδώ και μήνες παρότι μπάλα ξέρει!

Παναθηναϊκός: Η κατάσταση Μπερνάρ, Τσέριν και Χουάνκαρ μετά το ντέρμπι των «αιωνίων»

Στη θέση που αγωνίζεται ο Φίλιπ υπάρχουν δυο λογιών ποδοσφαιριστές: αυτοί που μπορεί από μόνοι τους να σηκώσουν το βάρος της ηγεσίας (με την τεχνική τους κατάρτιση, την ποδοσφαιρική ευφυΐα τους και την τάση τους να αναζητούν το 1 vs 1) κι αυτοί που για να λειτουργούν ως επιτελικοί και κουμανταδόροι πρέπει γύρω τους να υπάρχει ένας μηχανισμός που να τους βοηθά να αποδώσουν τα μέγιστα.

Στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν -με τα στραβά και τα καλά τους -μοναχικοί σολίστες, παίκτες που παίζουν παντού με τον δικό τους τρόπο ανεξάρτητα από την ομάδα που βρίσκονται ή τους συμπαίκτες που έχουν.

Στη δεύτερη κατηγορία υπάρχουν όσοι χρειάζονται μηχανισμό, δηλαδή μια μεσαία γραμμή στα μέτρα τους.

Ο Τζούρισιτς ακόμα δεν ξέρουμε που ανήκει: είναι χαρισματικός μα ως τώρα ζήτημα είναι να έχουμε δει το 40% όσων μπορεί να κάνει στο χορτάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr