Παναθηναϊκός: Θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μπερνάρ;
Θα μπορέσει ο Φίλιπ Τζούριστς να “μπει στα παπούτσια” του Μπερνάρ; Πιο ψηλός, πιο θεαματικός ο Σέρβος από τον Βραζιλιάνο αλλά τον έχουμε ξεχάσει εδώ και μήνες παρότι μπάλα ξέρει!
Στη θέση που αγωνίζεται ο Φίλιπ υπάρχουν δυο λογιών ποδοσφαιριστές: αυτοί που μπορεί από μόνοι τους να σηκώσουν το βάρος της ηγεσίας (με την τεχνική τους κατάρτιση, την ποδοσφαιρική ευφυΐα τους και την τάση τους να αναζητούν το 1 vs 1) κι αυτοί που για να λειτουργούν ως επιτελικοί και κουμανταδόροι πρέπει γύρω τους να υπάρχει ένας μηχανισμός που να τους βοηθά να αποδώσουν τα μέγιστα.
Στην πρώτη κατηγορία υπάρχουν -με τα στραβά και τα καλά τους -μοναχικοί σολίστες, παίκτες που παίζουν παντού με τον δικό τους τρόπο ανεξάρτητα από την ομάδα που βρίσκονται ή τους συμπαίκτες που έχουν.
Στη δεύτερη κατηγορία υπάρχουν όσοι χρειάζονται μηχανισμό, δηλαδή μια μεσαία γραμμή στα μέτρα τους.
Ο Τζούρισιτς ακόμα δεν ξέρουμε που ανήκει: είναι χαρισματικός μα ως τώρα ζήτημα είναι να έχουμε δει το 40% όσων μπορεί να κάνει στο χορτάρι.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο