Ίνγκασον: «Γι' αυτό επέλεξα Παναθηναϊκό» - Τι είπε για Αλαφούζο

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι κι επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού με τον Ισλανδό στόπερ να αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα για τη νέα του ομάδα και την επιλογή του να έρθει σ’ αυτή.

Ίνγκασον: «Γι' αυτό επέλεξα Παναθηναϊκό» - Τι είπε για Αλαφούζο

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση χθες, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος αναβαθμίζει κατά μεγάλο ποσοστό το κέντρο της άμυνας της ομάδας.

Μάλιστα ο Ισλανδός στόπερ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της πράσινης ΠΑΕ μετά την ανακοίνωσή του με το σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAO TV:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που έκανε τα πάντα για να με φέρει. Πείστηκα από το project της ομάδας.

Ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος από την πρώτη στιγμή και το γεγονός ότι φτιάχνεται και νέο γήπεδο έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου.

Ήξερα για τα ευρωπαϊκά κατορθώματα της ομάδας από μικρό παιδί. Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός σ’ όλον τον κόσμο κι αποτελεί τιμή για μένα να είμαι μέλος ενός τέτοιου συλλόγου.

Έκανα τα πάντα για να έρθω από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για εμένα. Ήξερα πράγματα για την ομάδα επειδή αγωνίστηκα και στο παρελθόν στην Ελλάδα.

Ο στόχος μου με την ομάδα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Την περασμένη χρονιά έφτασαν κοντά στον τίτλο, πλέον ελπίζω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Γνωρίζω ήδη ότι έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και τρομερούς οπαδούς και είμαστε ικανοί να πετύχουμε τους στόχους μας, καθώς ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι κάθε χρόνο να κατακτάει το πρωτάθλημα και πάντα να προσπαθεί ν’ αγωνιστεί στο Champions League.

Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνεις βήμα-βήμα. Ο στόχος θα είναι να μπούμε στο καινούργιο γήπεδο ως πρωταθλητές και να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δουλέψουμε σκληρά, θα τα καταφέρουμε. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω μεγάλα όνειρα και με την εμπειρία μου θα δώσω τα πάντα για να το πετύχουμε αυτό. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ παιδιά. Ανυπομονώ για τη σεζόν που θα περάσουμε μαζί. Την Πέμπτη έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι και στη συνέχεια αρχίσει το ευρωπαϊκό ματς ταξίδι. Ελπίζω να σας δω όλους στο γήπεδο. Πάμε όλοι μαζί». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News