«Ανέβηκε για Ιωαννίδη η Μπολόνια - Τα χρήματα που δίνει σε Παναθηναϊκό»

Η Μπολόνια έχει στο στόχαστρο τον Φώτη Ιωαννίδη και όπως φαίνεται δε θα τα παρατήσει τόσο εύκολα, καθώς επανήλθε με νέα πρόταση.

Παναθηναϊκός: Βρήκε στο πρόσωπό του, το φως που έψαχνε για επαναφορά

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί αυτό το καλοκαίρι να μπει σε πολλές διαπραγματεύσεις με τις ομάδες που θα του χτυπήσουν την πόρτα για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ήδη η Μπολόνια πρεσάρει στενά τους πράσινους, καθώς έχει ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα επιθετικό και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, έχει επανέλθει με νέα πιο βελτιωμένη πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε ότι η ιταλική ομάδα έχει κάνει νέα πιο βελτιώμενη πρόταση στο Τριφύλλι, η οποία φτάνει στα 22 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως η προηγούμενη πρόταση ήταν στα 20 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. μπόνους, η οποία όμως είχε απορριφθεί από τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News