Παναθηναϊκός: Δημιούργησαν hashtag #FreeIoannidis οι Πορτογάλοι!

Ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε από τους Πορτογάλους και hashtag, καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Επιτέλους ξεκινάμε!» - Οι απαντήσεις Μαλακατέ - Δούκα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η καλοκαιρινή περίοδος δεν παύει να είναι και μεταγραφική με τις εξελίξεις να είναι πολλές και συνεχόμενες κάθε μέρα για όλες τις ομάδες και συνεπώς και για παίκτες που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό.

Ο πιο βασικός απ’ όλους αυτούς είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί για πολλές ομάδες, ωστόσο καμία δεν έχει καταφέρει να τον κάνει δικό της, ενώ η στάση του Τριφυλλιού είναι ξεκάθαρη.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως ο Έλληνας επιθετικός είχε συνδεθεί με τη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, η οποία είχε πολύ ψηλά στη λίστα της, τον ποδοσφαιριστή, αλλά οι αρνήσεις των πράσινων δεν επέτρεψαν στον πορτογαλικό σύλλογο να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Το ενδιαφέρον πάντως παραμένει για τα «Λιοντάρια», τα οποία μπορεί να χτυπήσουν στο μέλλον ξανά την πόρτα του ελληνικού συλλόγου την ώρα που και ορισμένοι Πορτογάλοι χρήστες στο «X» δημιούργησαν hashtag με το όνομα #FreeIoannidis!

Δείτε το hashtag:

Παναθηναϊκός: Δημιούργησαν hashtag #FreeIoannidis οι Πορτογάλοι!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News