«Όχι» Οκάμπος σε μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού - «Παίζει» ο Μουνιαΐν, προτάθηκε ο Μίραντσουκ!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του και γι’ αυτό το λόγο έχει διάφορες περιπτώσεις στη λίστα του.

«Όχι» Οκάμπος σε μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού - «Παίζει» ο Μουνιαΐν, προτάθηκε ο Μίραντσουκ!

Ο Παναθηναϊκός μετά την τρίτη του μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι με τον Ισλανδό, Ίνγκι Ίνγκασον προχωράει στο σχεδιασμό του και προσπαθεί ν’ αποκτήσει παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά και θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «newspao.gr» οι πράσινοι προσέγγισαν τον Λούκας Οκάμπος πριν 15 ημέρες και του έκαναν πρόταση για 3ετες συμβόλαιο έναν 6 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο η απάντηση του Αργεντινού ήταν αρνητική, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Άγιαξ ως δανεικός. Στόχος του παίκτη είναι να βρει καλύτερο πρωτάθλημα.

Μπορεί η περίπτωση του Οκάμπος να μην προχώρησε, όμως οι πράσινοι έχουν ακόμα δύο περιπτώσεις παικτών στη λίστα τους. Αρχικά του Ίκερ Μουναΐν κι έπειτα του Αντόν Μίραντσουκ.

Ο Μουνιαΐν να αναφέρουμε ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα, ωστόσο είναι ένας παίκτης, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει χαράξει τη δική του πορεία με την Ατλέτικ Μπιλμπάο και σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική λύση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός εξτρέμ έχει προταθεί κι εξετάζεται, καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει τον ρόλο του Μπερνάρ Ντουάρτε. Δηλαδή έναν εξτρέμ που παίζει στην αριστερή πλευρά και συγκλίνει προς τα μέσα.

Τέλος, ο Αντόν Μίραντσουκ, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει ομάδα κι αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Μόσχας και έχει προταθεί στο Τριφύλλι.

Ο Ρώσος άσος είναι κυρίως επιθετικός μέσος, ο οποίος όμως μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες δίνοντας λύσεις σε πολλές θέσεις για τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News