Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα του Ίνγκασον και το πιθανό ντεμπούτο

Ο Ισλανδός είναι το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού και η μεταγραφή του αλλάζει τα δεδομένα στην βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα του Ίνγκασον και το πιθανό ντεμπούτο

Η μεταγραφή του ξεκλειδώνει την ομάδα, αφού δίνει την δυνατότητα στον προπονητή να επαναφέρει τον Αράο στη φυσική του θέση στο «6», ενώ στην περίπτωση αυτή θα μετακινήσει τον Μαξίμοβιτς στο «8».

Συγχρόνως, ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, ένα ακόμη στοιχείο που «λύνει» τα χέρια του Ντιέγκο Αλόνσο αφού θα έχει την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσει στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Μακάμπι Νετάνια στις (18/07) στην Λεωφόρο.

Είναι πλέον στο χέρι του να τον ξεκινήσει ως βασικό και στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, δίνοντας μια επιπλέον ένεση ποιότητας στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr