Παναθηναϊκός: Σπουδαία νέα για Ιωαννίδη!

Ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού μετά το πρόβλημα που είχε υποστεί στον ώμο του.

«Στο κόλπο η Λιλ για Ιωαννίδη» - Ποια τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την απογευματινή του προπόνηση με τα νέα για τον Ντιέγκο Αλόνσο να είναι εξαιρετικά.

Πιο αναλυτικά εκτός από τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν που ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, μέρος της προπόνησης ακολούθησε για πρώτη φορά και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί εδώ και καιρό από ένα πρόβλημα στον ώμο.

Αναλυτικά:

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης – Ενσωματώθηκαν οι Σλοβένοι διεθνείς.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης», με τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν να ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού του Σαββάτου συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία.

Επιπρόσθετα, στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης συμμετείχε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News