Παναθηναϊκός: Ο παρτενέρ του Ίνγκασον στην ενδεκάδα!

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έρχεται στον Παναθηναϊκό προκειμένου ν’ αποτελέσει τον ηγέτη στην πράσινη γραμμή της ομάδας από τον οποίο θα ξεκινούν και θα τελειώνουν τα πάντα.

Παναθηναϊκός: Ο παρτενέρ του Ίνγκασον στην ενδεκάδα!

Ο Παναθηναϊκός στα πλαίσια της αναβάθμισης του ρόστερο του έψαχνε έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα του έδινε ουσιαστικά πράγματα με βάση το υπάρχον υλικό και που θα τον ανέβαζε επίπεδο, χωρίς η κίνησή του ν’ αποτελούσε ρίσκο ή να ήταν κάποιο λαχείο τύπου Άνταμ Τσέριν.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν οι πράσινοι έχασαν τον ηγέτη της αμυντικής τους γραμμής, Χόρντουρ Μάγκνουσον με ρήξη χιαστού και κανείς δε γνωρίζει σε τι κατάσταση θα γυρίσει φέτος ο Ισλανδός στόπερ.

Η αλήθεια είναι πως ο Μάγκνουσον πέρυσι έλειψε πολύ από τον Πανθηναϊκό, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα διαφορετικό από το να κοιτάξει μπροστά και να δει πως θ’ αντιμετωπίσει αυτή τη συνθήκη.



Με την ανανέωση του Τιν Γεντβάι και την προσθήκη του Ίνγκι Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει το περσινό σοκ με τον Μάγκνουσον και παράλληλα να βρει και τον ηγέτη που έχασε στη συγκεκριμένη θέση, δίνοντας παράλληλα και το χρόνο στον λαβωμένο Ισλανδό να επανέλθει με τους ρυθμούς του.

Ο Ίνγκασον είναι δεδομένο πως θα είναι η αρχή των πάντων στην άμυνα, καθώς θα πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του. Άλλωστε δε δόθηκαν και τόσα χρήματα τυχαία. Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά πάνω στον 30χρονο Ισλανδό και σίγουρα θέλει να τον κάνει ηγέτη διότι μπορεί να υποστηρίξει αυτόν τον ρόλο.

Δίπλα του, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε προβληματικά πέρυσι τη σεζόν, όμως από τον Ιανουάριο και μετά ήταν εντυπωσιακός και οι εμφανίσεις του έπεισαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πληρώσουν και να τον αγοράσουν από τη Λοκομοτίβ Μόσχας που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός.

Δεδομένα, λοιπόν, δομείται ένα δυναμικό και γεμάτο ταλέντο δίδυμο, το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά την αμυντική γραμμή των πρασίνων και να βγάλει εις πέρας διάφορες αποστολές ανάλογα με τις απαιτήσεις ενός αγώνα σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News