Ίνγκι Ίνγκασον: Αυτός είναι ο στόπερ που έκλεισε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα έρθει για τη δεύτερη θητεία του στη χώρα μας.

Ίνγκι Ίνγκασον: Αυτός είναι ο στόπερ που έκλεισε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κατάφερε να αποκτήσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη για το κέντρο της άμυνάς του, ο οποίος δεδομένα θα τον αναβαθμίσει.

Συγκεκριμένα ο Ίνγκι Ίνγκασον θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έρχεται για τη δεύτερη θητεία του στη χώρα μας, καθώς για μια τετραετία (2019-23) αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.



Γενικότερα ο 30χρονος στόπερ είναι αρκετά γνωστός στα μέρη μας, ενώ το θετικό εκτός από τη δεδομένη ποιότητά του είναι πως γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα και το πρωτάθλημά μας χωρίς να χρειάζεται να προσαρμοστεί σε κάτι.

Από εκεί και πέρα ο λόγος γίνεται για έναν αρκετά δυναμικό παικτή, ο οποίος είναι καλός στο χαμηλό και στο ψηλό παιχνίδι. Αν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε, τότε θα τον λέγαμε aggressive center back που επιβάλλει τους δικούς του κανόνες στους αντιπάλους.

Επιπλέον είναι αρκετά γρήγορος και με καλές τοποθετήσεις, καθώς δε χάνει εύκολα τις μονομαχίες από τους αντιπάλους του, οι οποίοι δύσκολα τον… φέρνουν βόλτα.

Είναι δεδομένο πως με έναν αμυντικό δίπλα του σαν τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία, θα κάνουν ένα τρομερό δίδυμο και θα αναβαθμίσουν σε τεράστιο βαθμό την άμυνα του Τριφυλλιού.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News