Παναθηναϊκός: Η εσωτερική αναβάθμιση με την υπογραφή Ίνγκασον

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του, τον Ίνγκι Ίνγκασον και ταυτόχρονα αναβαθμίστηκε σε δύο θέσεις με τον Ντιέγκο Αλόνσο να... τρίβει τα χέρια του!

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική αναβάθμιση με την υπογραφή Ίνγκασον

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγράφη για το κέντρο της άμυνάς του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ είναι γνωστός στη χώρα μας από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, όπου ήταν μάλιστα κι αρχηγός του «Δικεφάλου» του Βορρά και δεδομένα η παρουσία του θα βελτιώσει κατά πολύ την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Η λογική αναφέρει πως το βασικό αμυντικό δίδυμο θα είναι εκείνος με τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος από το δεύτερο μισό της σεζόν πέρυσι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και πως μπορεί να ηγηθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει τη δυνατότητα να απελευθερώσει από τα στόπερ τον Γουίλιαν Αράο και να τον μεταφέρει στο κέντρο, όπου είναι και η φυσική του θέση.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός με μία μεταγραφή κερδίζει ουσιαστικά ποιότητα σε δύο θέσεις που είναι κομβικές και παράλληλα αλλάζει πολύ την αγωνιστική του εικόνα.

Exit mobile version