Πόσο κοστίζει η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις νέες εμφανίσεις του για την ερχόμενη σεζόν, οι οποίες μάλιστα είναι και στη διάθεση του κόσμου, ώστε να τις αγοράσει.

Πόσο κοστίζει η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, τις οποίες αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά στις 18/07 όπου είναι η πρόβα τζενεράλε του λίγο πριν το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι του.

Από εκεί και πέρα οι νέες φανέλες του συλλόγου βρίσκονται και στη διάθεση του κόσμου προκειμένου να τις αγοράσουν και να τις φορέσουν σε διάφορες βόλτες ή δραστηριότητές τους.

Άλλωστε για τους παλιότερους οι εμφανίσεις ξυπνούν αναμνήσεις, καθώς είναι retro με την πρώτη εμφάνιση να παραπέμπει σ’ εκείνη της σεζόν 1998-99 με μια μεγάλη άσπρη ρίγα.

Επιπλέον η δεύτερη είναι η κλασσική λευκή, ενώ ξεχωριστή είναι η τρίτη εμφάνιση καθώς αυτή είναι σε μωβ χρώμα, όπως τη σεζόν 2014-15.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως οι εμφανίσεις αυτές ανέρχονται στο ποσό των 84,50 ευρώ για τους άνδρες, ενώ οι παιδικές είναι στα 79,50 ευρώ!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News