Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η ενδεκάδα - Τα ξεκάθαρα φαβορί

Λίγες μέρες απομένουν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Τριφυλλιού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Ο διπλός τραυματισμός και η πρώτη διάγνωση

Φαβορί κάτω από τα γκολ – ποστ παραμένει ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος έχει προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή απέναντι στον Ντραγκόφσκι.

Από εκεί και πέρα, ο Τιν Γεντβάι θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής του Τριφυλλιού έχοντας στο πλάι του είτε τον Αράο είτε τον Σένκεφελντ, ενώ στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Βαγιαννίδης – Μλαντένοβιτς.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα είναι 100% έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Άνταμ Τσέριν μπαίνει κανονικά στο κόλπο και θα κυριαρχήσει στην μεσαία γραμμή.

Στο «10» βλέπουμε τον… αναντικατάστατο στην ενδεκάδα Τάσο Μπακασέτα, ενώ στις «πράσινες» πτέρυγες αναμένονται οι Τζούρισιτς και Μαντσίνι.

Τέλος, η μόνη πρακτική λύση για τον Παναθηναϊκό στη θέση του σέντερ φορ δεν είναι άλλος από τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος είναι ο μοναδικός που βρίσκεται σε κατάσταση να αγωνιστεί άμεσα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr