Ιωαννίδης: «Σκάει» πρόταση από τη Λέστερ - Θα δώσει 30 εκατ. στον Παναθηναϊκό;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από το «sportdog.gr» ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προετοιμάζεται σιγά-σιγά για νέο γύρο διαπραγματεύσεων με επίκεντρο τον Φώτη Ιωαννίδη.

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα απασχολήσει μεγάλη μερίδα ομάδων το φετινό καλοκαίρι, καθώς η εξέλιξή του είναι τεράστια και έχει κι όλο το μέλλον μπροστά του.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να είναι κάθετοι και ν’ αναφέρουν πως ο παίκτης δεν πωλείται, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς οι αντίπαλες ομάδες είναι δεδομένο, ότι θα προσπαθήσουν ν’ αποκτήσουν τον Έλληνα διεθνή άσο με προτάσεις που θα ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του «sportdog.gr» η Λέστερ αναμένεται να είναι η δεύτερη ομάδα μετά την Ίπσουιτς από την Αγγλία, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει δικό της, τον Φώτη Ιωαννίδη.

Οι «αλεπούδες» θα χτυπήσουν την πόρτα του Τριφυλλιού κάνοντας επίσημη πρόταση και πλέον το μόνο που μένει να φανεί είναι αν αυτή η πρόταση θα φτάνει ή θα προσεγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ που θέλει ο Παναθηναϊκός, για να μπει σε συζητήσεις παραχώρησεις του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News