Έκτακτη Γενική Συνέλευση στη Λίγκα τη Δευτέρα
Η Λίγκα θα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα (22/07) έκτακτη Γενική Συνέλευση με σκοπό να ελεγχθούν οι αντιπρόσωποι της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:
– Εκλογή Εκπροσώπων της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. που θα προκύψει μετά τις αρχαιρεσίες της 22/7/2024.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 παρ. 2 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, η (επαναληπτική) Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την ίδια ημέρα, μία (1) ώρα αργότερα (ήτοι στις 14:00), με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης, μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς άλλη πρόσκληση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»