Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/07)

Πρώτο επίσημο φιλικό του Παναθηναϊκού πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Δίνει το πρώτο φιλικό του επί ελληνικού εδάφους, στη Λεωφόρο απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας (21:00).

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο περνά στην επόμενη φάση της προετοιμασίας της κι ενώ πλησιάζει η ευρωπαϊκή πρεμιέρα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα σε Μπότεφ ή Μάριμπορ, ανεβάζει ρυθμό. Panathinaikos Live Streaming

Τελικά συμπεράσματα

Οι «πράσινοι» έκλεισαν τον κύκλο φιλικών τους επί αυστριακού εδάφους. Έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα δίνουν το πρώτο τους φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο ενώπιον του κοινού τους.

Κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός άρχισε με το ξεμούδιασμα κόντρα στην ερασιτεχνική Ουνιόν Χάουζ (14-0) και συνέχισαν με τα φιλικά με Πάφο (0-0) και Άιντραχτ Μπράουνβαϊγκ (0-1).

Εδώ και λίγα 24ωρα η ομάδα έχει επιστρέψει στη βάση της. Συνεχίζοντας τις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να τσεκάρει την αγωνιστική και τακτική πρόοδο της ομάδας κόντρα στην κυπριακή ομάδα. Η επίσημη πρεμιέρα της σεζόν πλησιάζει και η ομάδα του καλείται να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για να φέρει εις πέρας το στόχο της πρόκρισης.

Αυτό είναι το πρώτο… επίσημο φιλικό για το «τριφύλλι». Θα δώσει άλλο ένα στις 18/7 ξανά στη Λεωφόρο με τη Μακάμπι Νετάνια που θα έχει μορφή πρόβας τζενεράλε πριν στραφεί στον μεγάλο στόχο των προκριματικών με φόντο την πρόκριση απέναντι σε Μπότεφ ή Μάριμπορ, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 25 Ιουλίου στην Αθήνα.

Πλέον ο Αλόνσο έχει υπό τις οδηγίες του κάποιους εκ των διεθνών. Συγκεκριμένα τους Σέρβους Μλαντένοβιτς και Μαξίμοβιτς. Ωστόσο ακόμα δεν έχει στις προπονήσεις την σλοβενική τριπλέτα (Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς) αλλά και τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη που ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα ώστε να επιστρέψει έτοιμος και υγιής.

Πολύμηνη «παρέλαση» για Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησε πέρσι την κορυφαία σεζόν της καριέρας του με την φανέλα του «Τριφυλλιού», αποτελώντας τον ηγέτη της ομάδας και καταφέρνοντας να μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ήδη κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 υπήρξαν ομάδες που έστειλαν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Έλληνα φορ, με τις Φούλαμ, Γουέστ Χαμ, Άντερλεχτ, Σέλτικ, Στουτγκάρδη, Λάτσιο και Σεβίλλη να εκδηλώνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το ενδιαφέρον τους.

Παράλληλα, το όνομα του Ιωαννίδη άρχισε από πολύ νωρίς να φιγουράρει στα πορτογαλικά δημοσιεύματα για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τα «Λιοντάρια» να εξακολουθούν να τον διεκδικούν μέχρι και σήμερα. Όλους αυτούς τους μήνες που η χρονιά βρισκόταν σε εξέλιξη τα δημοσιεύματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, δίχως φυσικά να φτάνει ποτέ κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σταδιακά κάποιες ομάδες άρχισαν να αποχωρούν από το προσκήνιο. Κάποιες άλλες όπως η Γαλατάσαραϊ έκαναν την εμφάνισή τους. Το πιο «ζωηρό» ενδιαφέρον πάντως προερχόταν από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με δημοσίευμα από τις 16 Μαΐου να κάνει λόγω για επίσημη πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε αλλά απορρίφθηκε. Η ύπαρξη της πρότασης αυτής πάντως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Η Λιλ μπήκε στο «κόλπο» στα τέλη Μαΐου, η Στουτγκάρδη εξακολούθησε να δείχνει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Την 1η Ιουνίου νέο πορτογαλικό δημοσίευμα έκανε λόγο για πρόταση 18 εκατ. ευρώ αυτή την φορά. Την ίδια ημέρα οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν πως ούτε έχουν λάβει κάποια επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ούτε έχουν την παραμικρή πρόθεση να πουλήσουν τον ηγέτη της ομάδας.

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming: Σταθερός ο Παναθηναϊκός

Τα δημοσιεύματα περί Φώτη και «Λιονταριών» συνεχίζονταν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Στις 15 Ιουνίου έκανε την εμφάνισή της και η Ίπσουιτς, με πρόταση 22.5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, η οποία απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Στο μεταξύ υπήρχε πάντα στο προσκήνιο και η Μπολόνια. Με άρθρο στις 18 Ιουνίου να κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με την ιταλική ομάδα. Χωρίς όμως να υπάρχει φυσικά το «ΟΚ» από την πλευρά του «Τριφυλλιού». Μία ημέρα μετά έγινε γνωστό πως η Ίπσουιτς επανήλθε με 25 εκατ. ευρώ στο τραπέζι, εισπράττοντας εκ νέου αρνητική απάντηση από τους «πράσινους».

Άγιαξ, Άλκμααρ και Λέστερ εμφανίστηκαν με… φιλολογικό τρόπο στο προσκήνιο, για να φτάσουμε στο σήμερα. Τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός απέρριψε 25 εκατ. ευρώ και από την Μπολόνια. Επίσης, στην Πορτογαλία γίνεται λόγος για πρόταση ύψους 18 εκατ. ευρώ συν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την απάντηση του Παναθηναϊκού να είναι και πάλι αρνητική.

Όλους αυτούς τους μήνες, μπορεί οι «μνηστήρες» να… παρελαύνουν για τον Φώτη Ιωαννίδη. Όμως ο Παναθηναϊκός παραμένει πιστός στην αρχική του θέση. Ο αρχηγός της ομάδας δεν πρόκειται να παραχωρηθεί εάν δεν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια… εξωπραγματική προσφορά! Μάλιστα, το πλάνο είναι να του δοθεί νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, που θα τον… δέσει στην Αθήνα.

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming: «Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Σακίρι συμβόλαιο έως το 2026!»

Ο πασίγνωστος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σερντάν Σακίρι. Αναφέρει ότι το Τριφύλλι προσφέρει διετές συμβόλαιο στον σπουδαίο Ελβετό εξτρέμ.

O Παναθηναϊκός παλεύει για το «μπαμ» του καλοκαιριού, έχοντας προσεγγίσει τον Σερντάν Σακίρι. Ο Νικολό Σκίρα επιβεβαιώνει την πρόταση του Τριφυλλιού στον Ελβετό εξτρέμ.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα Social Media ο Σκίρα, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Σακίρι. Για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, έως το 2026, παλεύοντας για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής.

Ο Σακίρι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2024 με την Σικάγο Φάιρ. Ωστόσο οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού δουλεύουν για την ολοκλήρωση μιας μεγάλης κίνησης για να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του ρόστερ του.

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Exit mobile version