Παναθηναϊκός: Κανονικά ο εξτρέμ θα ήταν στο... αεροπλάνο, μετά από την απόκτηση μπακ!

Λίγο παραπάνω από 24 ώρες πριν το πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό του ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει μεταγραφή αριστερού μπακ ενώ βάσει προγραμματισμού θα έπρεπε να ερχόταν ο εξτρέμ!

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο εξτρέμ θα ήταν στο... αεροπλάνο, μετά από την απόκτηση μπακ!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν το φετινό καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Σε ένα καλοκαίρι με ιδιαιτερότητες (σ.σ Euro 2024) ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μείνει αβοήθητος τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, δίχως να έχει δουλέψει με κάποιον ποδοσφαιριστή της επιλογής του.

Ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού παλεύει με ό,τι έχει βρει στο ρόστερ της ομάδας, για το οποίο ο προκάτοχός του, Φατίχ Τερίμ είχε εισηγηθεί μια ντουζίνα από αλλαγές.

Παράλληλα, όλα παίζονται στον… αέρα για τον Ιωαννίδη. Ορθώς η ΠΑΕ δεν ενδίδει στους πειρασμούς από την Ίπσουιτς και τη Μπολόνια, ωστόσο, αν είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φύγει από το Τριφύλλι, θα χρειαστεί να πάρει μια γενναία απόφαση, προκειμένου ο Αλόνσο να κατασταλάξει σε κάποιο ενναλακτικό πλάνο.

Βάσει προγραμματισμού, ο Ουρουγουανός προπονητής θα έπρεπε να δουλεύει με το νέο αριστερό μπακ και ο εξτρέμ να βρίσκεται στο… αεροπλάνο. Τουναντίο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο απόλυτο «σκοτάδι» και δικαιολογημένα εκδηλώνει την ανησυχία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News