Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Σακίρι

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καλύψει τις τρύπες του προκειμένου να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Αλβανική εφημερίδα: «Έτοιμος ο Παναθηναϊκός να υποδεχθεί τον Σακίρι με ανοικτές αγκάλες»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει καθυστερήσει με τις μεταγραφές του, όμως συνεχίζει να ψάχνει τους κατάλληλους παίκτες, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που έχει το ρόστερ του και παράλληλα θα τον κάνουν πιο ανταγωνιστικό.

Από εκεί και πέρα ένα από τα ονόματα που παίζει στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού είναι κι εκείνο του Σερντάν Σακίρι, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Αμερική και τους Σικάγο Φάιαρ.

Το θέμα το έχουμε καλύψει πλήρως από το newspao.gr με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ να είναι σίγουρα ένα όνομα που καλύπτει τα… θέλω των ανθρώπων του Τριφυλλιού.



Πιο συγκεκριμένα ο Σακίρι διαθέτει ποιότητα, εμπειρία που είναι στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας, ενώ παράλληλα μια τέτοια κίνηση δεδομένα θα κάνει θόρυβο στην ποδοσφαιρική αγορά που επιδιώκει ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι παρά το δημοσίευμα του Νικολό Σίρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτή τη στιγμή που να συνδέει τους πράσινους με τον Ελβετό εξτρέμ, όμως τίποτα δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί για το μέλλον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News