Παναθηναϊκός: Το Europa League κρίνει το μέλλον 4 παικτών

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ήταν… φευγάτοι μετά τα αποτελέσματα της περσινής χρονιάς και το Europa League θα αποτελέσει μια… δεύτερη ευκαιρία γι’ αυτούς.

uefa-europa-league-panathinaikos-fc-newspao.gr

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να βάλει ξανά στο κόλπο τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος μετά τη ρήξη με τον Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται να βοηθήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού η οποία χρήζει ενίσχυσης.

Από εκεί και πέρα, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς δεν έχει αξιολογηθεί ακόμα από τον προπονητή του Τριφυλλιού αφού ξεκουράζεται με την άδεια του ελέω EURO 2024, αλλά το μεταγραφικό κενό στα εξτρέμ θα δώσει την δυνατότητα στον Σλοβένο να δείξει πράγματα στο γήπεδο.

Ο Τόνι Βιλένα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες την περσινή χρονιά μη βρίσκοντας ποτέ σταθερό ρυθμό, αλλά η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο 49χρονος τεχνικός αλλά και η εικόνα του στα πρώτα φιλικά είναι ενθαρρυντικά ενόψει της συνέχειας.

Τέλος, ο Αϊτόρ αναζητά τον… «χαμένο του εαυτό» και πρέπει να εκμεταλλευτεί την υπάρχουσα ανάγκη για εξτρέμ και να εδραιωθεί στην βασική ενδεκάδα των «Πρασίνων» με πειστικές εμφανίσεις.

Όλοι αυτοί, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία για… αποδείξεις στα προκριματικά του UEFA Europa League, με την κατάστασή τους και την αγωνιστική τους εικόνα να επηρεάζουν, εν συνεχεία, το πλάνο της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr