Σλόβαν: Τόσα δίνει σε Παναθηναϊκό για την αγορά Σπόραρ

Ενδιαφέρον για τον Σλοβένο επιθετικό από την πρώην του ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις και έβαλε τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του.

Σλόβαν: Τόσα δίνει σε Παναθηναϊκό για την αγορά Σπόραρ

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ από τον Παναθηναϊκό και είναι διατεθειμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Όπως αναφέρεται, οι Σλοβάκοι μπορούν να προσφέρουν έως και 1.5 εκατομμύριο ευρώ στην «πράσινη» ΠΑΕ για να… «αρπάξουν» τον 30χρονο επιθετικό από το Αθηναϊκό κλαμπ.

Επιπλέον, είναι σε θέση να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ικανοποιώντας, με αυτόν τον τρόπο, τις απαιτήσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μένει να δούμε τις προσεχείς ημέρες αν θα υπάρξει κάποια καταλυτική εξέλιξη στην υπόθεση με το μέλλον του Σπόραρ να είναι αβέβαιο τη δεδομένη στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News