Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η ενδεκάδα στο μυαλό του Αλόνσο

Η προετοιμασία σιγά – σιγά φτάνει στο τέλος και τα επίσημα παιχνίδια κοντοζυγώνουν για το Τριφύλλι, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ.

Αλόνσο: «Είδαμε πολλά θετικά» - Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε την ευκαιρία σε αυτό το πρώτο διάστημα να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και να τους αξιολογήσει ελέω της βασικής ενδεκάδας.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολ – ποστ κυριαρχεί το δίπολο Ντραγκόφσκι – Λοντίγκιν, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα τοποθετηθούν Μλαντένοβιτς & Βαγιαννίδης στα άκρα και Αράο & Γεντβάι στα στόπερ.

Ο Μαξίμοβιτς θα πάρει θέση βασικού στη μεσαία γραμμή, ενώ δίπλα του θα είναι ένας εκ των Βιλένα, Τσέριν και φυσικά ο Τάσος Μπακασέτας.

Στα άκρα της επίθεσης ευκαιρίες θα πάρουν οι Μαντσίνι και Τζούρισιτς, ενώ φαβορί για σέντερ φορ δεν είναι άλλος από τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News