Παναθηναϊκός: Τυχερός στην... ατυχία του ο Βαγιαννίδης!

Ατόνησε το ενδιαφέρον των ξένων συλλόγων για τον Γιώργο Βαγιαννίδη που είχε φουντώσει μετά το γκολ του μικρού στον τελικό με τον Αρη.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Στέλνει... μηνύματα παραμονής και βασικού!

Από το παλικάρι ακόμα δεν έχουμε δει ούτε τα μισά, είμαστε βέβαιοι γι αυτό, παρότι έχει πέσει σε άσχημα χρόνια για το τριφύλλι.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει πάει στην υψηλή ένταση, στην ταχύτητα, στους μεγάλους διασκελισμούς και στην κάλυψη αποστάσεων.

Όλα αυτά να γίνονται με υψηλή ποιότητα και δημιουργία κι αν σταθεροποιηθείς σε καλό επίπεδο μετά τα 20 σου θα βγάλεις πολλά λεφτά από το ποδόσφαιρο, το μόνο σίγουρο.

Δυστυχώς για τον Γιώργο παίζει σε ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς στρατηγική, που αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα, δεν έχει καμία σύνδεση με τον κόσμο της κι είναι έτοιμη να εκποιήσει τα ασημικά της με την πρώτη ευκαιρία, σε τιμές αστείες!

Ο Βαγιαννίδης όμως φωτογραφίζει την εξέλιξη του αθλήματος κι αν οι θεοί του ποδοσφαίρου τον κρατήσουν υγιή, είναι σίγουρο πως θα κυριαρχήσει.

Έφαγε τις σφαλιάρες του πριν μερικά χρόνια προσπαθώντας να γίνει πλούσιος πριν γίνει ποδοσφαιριστής, έπαθε, έμαθε, το μόνο που λείπει σήμερα για εκείνον είναι ένας προπονητής που θα τον καταλάβει και θα του δώσει την ευχέρεια να λάμψει. Μιλάμε για το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή την στιγμή στο Κορωπί, μετά τον Φώτη Ιωαννίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News