Παναθηναϊκός: Πάρτι εκατομμυρίων... προσεχώς στο Τριφύλλι!

Τα “ασημικά” του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή είναι τρία, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης και Τσέριν.

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η τρίαδα «όνειρο» που σαρώνει τα γήπεδα

Ο σύλλογος δεν αρνείται να πουλήσει παίκτες (ίσα, ίσα…) αλλά δυσκολεύεται να βρει αγοραστές γι αυτούς στις τιμές που θέλει.

Για χρόνια φόρτωνε το ρόστερ του με τριαντάρηδες χωρίς μεταπωλητική αξία – με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το πιο σημαντικό λάθος είναι ότι ο Παναθηναϊκός αδιαφορούσε για τα ευρωπαϊκά έσοδα, η απόφαση να μείνει το κλαμπ χρόνια εκτός διοργανώσεων ΟΥΕΦΑ για ένα ΑΣΤΕΙΟ χρέος σε κάποιον Βέμερ είναι κηλίδα στην ιστορία της συγκεκριμένης διοίκησης που θα την ακολουθεί αιωνίως. Το να μένεις τόσο καιρό εκτός νυμφώνος έχει συνέπειες.

Σε…ξεχνάνε τα γραφεία των μάνατζερ, οι παίκτες, η πιάτσα γενικώς και μετά για να σταθείς στα πόδια σου πρέπει να πληρώσεις υπεραξίες και να συρθείς στα πόδια κάθε ενδιαφερόμενου για παίκτη σου που γνωρίζει ότι το επίπεδο στην Ελλάδα είναι αστείο, οπότε θα σου παζαρέψει για να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία ξέροντας ότι περισσότερο καίγεσαι εσύ για μετρητά.

Είμαστε περίεργοι πως θα τσουλήσει η υπόθεση Τσέριν που ναι μεν θέλει καλύτερο συμβόλαιο αλλά από την άλλη είναι διατεθειμένος να παίξει και στην…Κροατία, που δεν έχει καλύτερη λίγκα από την δική μας!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News