Τσάρλι: «Μεγάλα ονόματα από ατζέντηδες στο γραφείο του Παναθηναϊκού» (vid)

Ο Τσάρλι σχολίασε τα τελευταία νέα στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε πως στα χέρια των «πρασίνων» έχουν έρθει μεγάλα ονόματα από τους ατζέντηδες.

Τσάρλι: «Μεγάλα ονόματα από ατζέντηδες στο γραφείο του Παναθηναϊκού» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Αν έφευγα αύριο και δεν γίνονταν μεταγραφές, θα έκανα απεργία για τον Παναθηναϊκό. Η διαμαρτυρία μου θα ήταν να μην ασχοληθώ με το ρεπορτάζ του.

Λέμε ονόματα από το εξωτερικό, οι ρεπόρτερ τα διαψεύδουν και λένε δεν θέλουμε τον ”Α”, θέλουμε τον ”Β” και τον ”Β” δεν τον ξέρουμε. Δεν φταίνε η ρεπόρτερ.

Θα πέσουν τα χρήματα τον Αύγουστο, όμως, η ΑΕΚ τους έδειξε πως δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς μέχρι τον Αύγουστο, αρκεί να πληρώσεις. 

Εγώ ξέρω ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε μια μεταγραφή μέχρι το Σάββατο για να είναι καλύτερο το κλίμα στη Λεωφόρο και για λόγους ανάγκης. Τα deadline ήταν μέχρι τις 30/6 περιμένουμε τον Γιαννούλη.

Αν απαντήσει αρνητικά, μέχρι τις 2/7 ήθελε ο Αλόνσο ποδοσφαιριστή μήπως πήγαινε και στην Αυστρία. Και σήμερα-αύριο να κλεινόταν ένα εξτρέμ και οι άλλες μεταγραφές να πάνε τον Αύγουστο. Το χρονοδιάγραμμα έχει πάει πίσω, μπακ δεν αποκτήθηκε ποτέ. Όσο ο ΠΑΟ δεν βρίσκει παίκτη και ο Γιαννούλης ομάδα, ίσως μπορεί να πειστεί και να έρθει.

Για εξτρέμ ονόματα δεν βγαίνουμε. Ξέρω σίγουρα ότι στο γραφείο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού από ατζέντηδες έχουν πάει πολύ μεγάλα ονόματα, μεταξύ αυτών, ο Λαμέλα, μπορεί ο Περέιρα, ο Αντούνα, ο Παβόν, ο Μπερενγκέρ, ο Πέπε, ο Κάμπος που έχει συμβόλαιο στη Σεβίλλη και αρέσει στον Αλόνσο, ο Σακίρι.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News