Παναθηναϊκός: «25+4 εκατ. ευρώ για αγορά του Ιωαννίδη!»

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί από τα πιο «καυτά» ονόματα στην ποδοσφαιρική αγορά και η αγγλική Ίπσουιτς είχε ασχοληθεί στενά μαζί του.

Φώτης Ιωαννίδης: Νέα ομάδα... μεγαθήριο στο «κόλπο»

Ο Παναθηναϊκός γνώριζε πολύ καλά ότι είχε στα χέρια του στην αρχή του καλοκαιριού ένα από τα πιο καυτά ονόματα της χώρας και έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση πολύ λεπτά και μεθοδικά, προκειμένου να βγει κερδισμένος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεδομένα με τις εμφανίσεις του απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί όλη την Ευρώπη, όμως οι ξένες ομάδες που τον θέλουν, γνωρίζουν πλέον πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τον πουλήσει τόσο εύκολα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ομάδας που το κατάλαβε αυτό στον απόλυτο βαθμό ήταν η Ίπσουιτς, η οποία έκανε μια δεύτερη πολύ δελεαστική πρόταση στους πράσινους, οι οποίοι όμως δεν την έκαναν δεχθεί και έδειξαν, ότι δε θέλουν να μπουν σε συζητήσεις.

Πιο αναλυτικά ο αγγλικός σύλλογος επανήλθε μετά από πρώτη κρούση που είχε κάνει με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία ήταν στα 25 εκατ. ευρώ και άλλα 4 εκατ. ευρώ σε μπόνους, τα οποία ήταν απόλυτα εφικτά.

Μάλιστα η Ίπσουιτς δε σταμάτησε εκεί αλλά παραχώρησε στον Παναθηναϊκό κι ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%, όμως τίποτα απ’ αυτά δε συγκίνησε τον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος έστειλε αρνητική απάντηση στην αγγλική ομάδα.

Κάπως έτσι, η Ίπσουιτς παράτησε την υπόθεση και κινήθηκε στον επόμενο στόχο της, προκειμένου να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ, όπως και πλέον έχει κάνει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News