Παναθηναϊκός: «Κυκλοφορούσε πως ο Μπιλάλ μιλάει με τον Ολυμπιακό»

Μπιλάλ: «Ονειρεύομαι να βρεθώ στο στάτους του Σαλάχ»

Ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν δε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μια νέα σελίδα για τον ίδιο ανοίγει στη Γαλλία.

Ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν μπορεί να αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Παναθηναϊκού, ωστόσο η εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη και δεν κατάφερε ποτέ να βρει ευκαιρίες ν’ αγωνιστεί.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν δε δέχθηκε και την πρόταση νέου συμβολαίου των πράσινων και αποφάσισε να μείνει ελεύθερος μέχρι να βρει ομάδα, καθώς από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα παίζει στη Γαλλία.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του «sportdog.gr» ο Μπιλάλ μιλούσε με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών κι έπειτα να δοθεί δανεικός σε μια μικρότερη ελληνίκη ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News