«Τελεσίγραφο για Ιωαννίδη, το τελικό ποσό και η στάση του Παναθηναϊκού»

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για Ιωαννίδη, τινάζει την μπάνκα με 25 εκατ. ευρώ!

Η Μπολόνια εξακολουθεί να θέλει ζεστά τον Φώτη Ιωαννίδη με αποτέλεσμα να βάζει τελεσίγραφο στον ίδιο προκειμένου να κάνει τα πλάνα της μελλοντικά.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης που αυτή τη στιγμή είναι από τους τοπ στην Ελλάδα, καθώς η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Ένας από τους συλλόγους που κυνηγούν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού είναι και η Μπολόνια, η οποία μάλιστα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και περιμένει την απάντηση του Τριφυλλιού, προκειμένου να κάνει και τα πλάνα της αν δεν υπάρξει συμφωνία.

Μάλιστα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Μπολόνια έχει βάλει τελεσίγραφο για τον Ιωαννίδη, καθώς δεν επιθυμεί να τον περιμένι για πάντα, διότι έχει κι άλλους επιθετικούς στη λίστα της που μπορεί να κυνηγήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιταλικός σύλλογος έχει ανέβει στα 20 με 22 εκατ. ευρώ, όμως στον Παναθηναϊκό επιμένουν στα 25 εκατ. ευρώ, ενώ άπαντες πια βρίσκονται εν αναμονή της τελικής απάντησης των Κυπελλούχων Ελλάδος προς την πλευρά της Μπολόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News