Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Με Σπόραρ ή Γερεμέγεφ το Τριφύλλι

Η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη από το βασικό πλάνο της ομάδας δίνει την ευκαιρία στους αναπληρωματικούς να πάρουν την ευκαιρία τους ενόψει και των επίσημων αγώνων που κοντοζυγώνουν.

Παναθηναϊκός: Κρίσιμο το ερώτημα για Γερεμέγιεφ και Σπόραρ!

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάρει τη φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία από την πρώτη ημέρα και είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, ο Αντράζ Σπόραρ δεν έχει ενταχθεί ακόμα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και θεωρείται δύσκολο μέσα σε λίγες μέρες να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό των «Πρασίνων».

Όπως είναι λογικό, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα επιλέξει για το βασικό του πλάνο τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα αγωνιστικά και φυσικά είναι ένας παίκτης που έχουν συνεργαστεί για περίπου ένα μήνα.

Μένει να δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι η τελική του απόφαση στην… «πράσινη» ενδεκάδα για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News