Παράπονα από τη Γιοχάνα Χέρμπελ: «Εμείς φεύγουμε από τη μπροστινή πόρτα!» (vid)

Παράπονα από τη Γιοχάνα Χέρμπελ: «Εμείς φεύγουμε από τη μπροστινή πόρτα!» (vid)

Η Γιοχάνα Χέρμπελ πέταξε νέο υπονοούμενο για τον Παναθηναϊκό σε μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο Instagram με τις καλύτερες στιγμές του Σεμπαστιάν Παλάσιος με την πράσινη φανέλα.

Με… παράπονα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα η Γιοχάνα Χέρμπελ, η οποία τις τελευταίες μέρες απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ύδρα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ταγιέρες με το ζευγάρι να επιστρέφει πίσω στην Αργεντινή, αλλά η σύντροφός του φρόντισε να «επικοινωνήσει» για ακόμη μια φορά, πως η στάση του Παναθηναϊκού ήταν άδικη προς τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του «Τούκου» στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλύτερες στιγμές στον Παναθηναϊκό 💚☘️ 26 γκολ, 13 ασίστ, καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και ένα εκατομμύριο στιγμές σε αυτή την υπέροχη χώρα. Φεύγουμε για άλλη μια φορά από τη μπροστινή πόρτα!»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joha Herbel (@johaherbel)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News