Παναθηναϊκός: Παράθυρο για φορ - Τι ισχύει για πώληση Ιωαννίδη, Σπόραρ, Γερεμέγεφ;

Εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με την πώληση ενός εκ των σέντερ φορ της ομάδας να είναι ένα σενάριο αρκετά πιθανό και η απόκτηση αντικαταστάτη, στη συνέχεια, να αποτελεί μονόδρομος.

Παναθηναϊκός: Η δικαίωση των σέντερ φορ - Κατάπιαν τη Βιγιαρεάλ

Για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις που έχουν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να δεχτεί νέα κρούση από… μνηστήρες.

Ο Αντράζ Σπόραρ ήταν βασικός με την Εθνική Σλοβενίας σε όλα τα παιχνίδια του EURO 2024, έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ είναι στο ραντάρ και άλλων ομάδων.

Για τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές Ελληνικές ομάδες και οι προσεχείς ημέρες είναι κρίσιμες όσον αφορά το μέλλον του στο Τριφύλλι.

Για να αποκτηθεί, λοιπόν, σέντερ φορ θα πρέπει να υπάρξει πώληση ενός εκ των υπάρχοντών, με τις πιθανότητες να… γείρουν στην ανανέωση της επιθετικής γραμμής των «Πρασίνων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr