Champions League: Αγκαλιά με την πρόκριση η Σλόβαν Μπρατισλάβας που κοιτάζει Σπόραρ

Βαθμολογία: Η λεπτομέρεια στην ισοβαθμία και το "bonus" στον ΠΑΟ

Αν και τα … χρειάστηκε κόντρα στη ΦΚ Στρούγκα η Σλόβαν Μπρατισλάβας νίκησε με 4-2 και πλέον βρίσκεται με το 1,5 πόδι στο 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό, αν θα αδειάσει μία, δύο ή… καμία θέση στα σέντερ φορ.

Οι «πράσινοι» κοιτάζουν στην αγορά για παν ενδεχόμενο για έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στη Superleague, σε περίπτωση που πουληθεί κάποιος εκ των Ιωαννίδη ή Σπόραρ.

Για τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η πρώην ομάδα του, Σλόβαν Μπρατισλάβας, επομένως, όλες οι εξελίξεις θα παίξουν το ρόλο τους.

Η Σλόβαν νίκησε την ΦΚ Στρούγκα από τη Βόρεια Μακεδονία με 4-2 με πρωταγωνιστή τον Κούτσκα και πλέον, είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πέρα από την πρόκριση, οι Σλοβάκοι κάνουν και καθοριστικό βήμα για την είσοδό τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους, κάτι που θα ενισχύσει το μπάτζετ τους για τις μεταγραφικές κινήσεις του Αυγούστου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News