Άρης Γάτας: «Βόμβες» για Παναθηναϊκό, Παπαδημητρίου και μεταγραφές (vid)

Άρης Γάτας: «Βόμβες» για Παναθηναϊκό, Παπαδημητρίου και μεταγραφές (vid)

Ο Άρης Γάτας σχολίασε την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί στην ομάδα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Σύστημα 3-5-2» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Υπάρχει και πάλι θέμα Ιωαννίδη. Η Σπόρτινγκ έχει στείλει άνθρωπο στην Αθήνα για να κάνει τις τελικές προσπάθειες, γιατί φέρεται να έχει συμφωνήσει στη Μπολόνια.

Θα παίξει ρόλο η πρόταση που θα φτάσει στον Παναθηναϊκό. Έχουν μπερδευτεί τόσο τα μεταγραφικά στο Τριφύλλι που έχει δημιουργηθεί αλαλούμ. Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβαίνει. Δεν θυμάμαι στο παρελθόν τέτοια ανακατωσούρα.

Δεν ξέρω αν αυτό θα σημάνει το τέλος κάποιων συνεργασιών ή την έναρξη κάποιων.

Πληροφορούμαι για τη στελέχωση της ομάδας με τον Τάκη Φύσσα σε έναν εποπτικό-διοικητικό-συμβουλευτικό ρόλο.

Μέχρι τώρα υπάρχει έλλειμμα σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να αλλάξει και ο τεχνικός διευθυντής στη συνέχεια, υπάρχει μια συνολική δυσαρέσκεια.

Ο Παναθηναϊκός έτρεξε μια προετοιμασία χωρίς κάποια μεταγραφή. Πήγαν πιτσιρικάδες, παίκτες που είναι με το ένα πόδι εκτός.

Υπάρχει δυσαρέσκεια από τους φιλάθλους, πώς θα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο… Εντάξει, η Μάριμπορ δεν είναι η περσινή Μπράγκα.»

Ακούστε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News