Αποχωρεί το... δεξί χέρι του Αλαφούζου

Στη Λεωφόρο για το ΠΑΟ - ΟΦΗ ο Γιάννης Αλαφούζος

Τέλος εποχής για ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που δούλευε στον ΣΚΑΪ και ήταν επί σειρά ετών το δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου.

Η Εύη Κατσαυτάκη ήταν εδώ και αρκετά χρόνια το δεξί χέρι του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ και μια σπουδαία προσωπικότητα, η οποία με τις αποφάσεις της βοήθησε το κανάλι να φτάσει σε διάφορες πρωτιές και ν’ αυξήσει σημαντικά τα νούμερά του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Εύη Κατσαυτάκη ήταν στέλεχος του ομίλου επί 20 χρόνια έως τον Απρίλιο του 2015 όταν είχε αποχωρίσει, για να επιστρέψει δυο χρόνια μετά, το 2017 για να αναλάβει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

Πλέον ένας τεράστιος και σημαντικός κύκλος για την ίδια, το κανάλι, αλλά και τον Γιάννη Αλαφούζο κλείνει οριστικά με τις δύο πλευρές να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News