Παναθηναϊκός: Έρχεται αριστερός μπακ-έκπληξη

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό του έχοντας θέσει τους στόχους του με το αριστερό άκρο της άμυνας να βρίσκεται μέσα στις προτεραιότητες.

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο... τιμώρησε τον βοηθό του!

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Χουάνκαρ έμεινε με ένα αριστερό μπακ, τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς κι όλο αυτό το διάστημα ψάχνει παρτενέρ του, προκειμένου να του δίνει ανάσες αλλά και φυσικά να του προσφέρει υγιή ανταγωνισμό.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί πάρα πολλά ονόματα για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κανένα απ’ αυτά δε φαίνεται να αντιστοιχεί στην πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αποκτήσει έναν αριστερό μπακ, ο οποίος δεν έχει γραφτεί και καλύπτει όλα τα θέλω του Ντιέγκο Αλόνσο και των συνεργατών του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News