Παναθηναϊκός: Δύο σενάρια στις απαιτήσεις της Ρίβερ για Έντσο Ντίας

Εξελίξεις στην υπόθεση του 28χρονου Αργεντίνου, με το Τριφύλλι να έχει τοποθετήσει τον παίκτη σε περίοπτη θέση στην λίστα για την θέση του αριστερού μπακ.

«Ζεστά στη μάχη για Ντίας ο Παναθηναϊκός - Τι ζητάει η Ρίβερ Πλέιτ» (pic)

Ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει με τη Ρίβερ Πλέιτ για την τιμή του και έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του 28χρονου αμυντικού, προκειμένου να μάθουν τις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, αν οι Πράσινοι αυξήσουν την προσφορά τους πάνω από τα δύο εκατομμύρια δολάρια, τότε οι «μιλιονάριος» θα απαντήσουν καταφατικά για την πώληση του Έντσο Ντίας.

Επίσης, με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το Τριφύλλι διαπραγματεύεται την αγορά ποσοστού του Αργεντινού αριστερού μπακ και όχι το σύνολο των δικαιωμάτων του, κάτι που συνηθίζεται στις μεταγραφές από συλλόγους της Λατινικής Αμερικής.

Μένει να δούμε αν η υπόθεση θα προχωρήσει τις προσεχείς ημέρες, με μια ενδεχόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής να καλύπτει μια και καλή την θέση στην οποία «πονάει» το «πράσινο» κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr