Παναθηναϊκός: Το κασέ του Μάρκος Αλόνσο - Τα δεδομένα

Παναθηναϊκός: Το κασέ του Μάρκος Αλόνσο - Τα δεδομένα

Ντόρος με τον 33χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και αναζητεί εδώ και ημέρες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μάρκος Αλόνσο στην πραγματικότητα δεν απασχολεί πλέον τον Παναθηναϊκού, αφού το κασέ του βρίσκεται σε τόσο υψηλά επίπεδα που κρίνεται απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι «Πράσινοι» σε επικοινωνία με τον ατζέντη του έλαβαν την πληροφορία ότι οι απαιτήσεις του είναι γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με περγαμηνές διετούς συνεργασίας, με το deal, δηλαδή, να ξεπερνά τα έξι εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα ενδεχόμενα μπόνους.

Όπως είναι λογικό κρίθηκε υπερβολικό και δεν θα μπει καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, αφού κοιτάζει ήδη άλλες περιπτώσεις για την θέση του αριστερού μπακ, θέλοντας να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή εκεί όπου είναι ευάλωτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News