Παναθηναϊκός: Η πιθανή ανατροπή στις μεταγραφές που έχουν αργήσει

Εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με την ενίσχυση να έχει… αργήσει και την «πράσινη» ΠΑΕ να τρέχει τις διαδικασίες για την επόμενη μεταγραφή.

Οι δύο... βαρβάτες μεταγραφές που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις συζητήσεις με τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές για τις θέσεις του αριστερού μπακ και του εξτρέμ, με τις εξελίξεις να κορυφώνονται τις προσεχείς ημέρες.

Παρότι η ενίσχυση έχει αργήσει, η εύρεση των παικτών βρίσκεται σε καλό επίπεδο για τις προαναφερθέντες θέσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε από μέρα σε μέρα κάποια ανακοίνωση.

Ίσως η μεταγραφή του εξτρέμ προηγηθεί και του αριστερού μπακ, ενώ το πλάνο ήταν αρχικά αντίθετο, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Το σημαντικό είναι ότι η αναμονή φτάνει στο τέλος της και το Τριφύλλι θα δεχτεί την απαραίτητη ένεση ποιότητας την φωνάζει εδώ και μέρες στα φιλικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr