Απογοητεύτηκε με τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για Ιωαννίδη
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εγκαταλείπει οριστικά την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη καθώς δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά τόσο τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, όσο και του ίδιου του παίκτη.
Οι Πορτογάλοι είχαν σε πρώτο πλάνο για την επίθεση τον Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο, θα μείνουν με την επιθυμία.
Τα «Λιοντάρια» έριξαν «λευκή πετσέτα» για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό με την «Record» να επιστρέφει με νέο ρεπορτάζ και να ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα του Αμορίμ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον «πράσινο» σέντερ φορ.
Όπως μάλιστα τονίζει το δημοσίευμα, η Σπόρτινγκ είναι απογοητευμένη με τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να στραφεί πλέον σε εναλλακτικές για την κορυφή της επίθεσής της.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- «Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αγορά Λαφόν - Το ποσό που θα δαπανήσει»
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Λόβεθ Ομορούγι: Η «γαζέλα» της Βαλεφόλια που ξεχώρισε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (pics)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία