Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το προφίλ των εξτρέμ που θέλει ο Αλόνσο

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με τον Ουρουγουανό να έχει… δείξει τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι εξτρέμ που πρόκειται να αποκτηθούν.

diego-alonso-panathinaikos-gate-13-leoforos

Το σχέδιο στον Παναθηναϊκό είναι να αποκτηθεί ένας ή δύο εξτρέμ μέσα στον Ιούλιο, ενώ δεν αποκλείεται η υπόθεση να φτάσει μέχρι τον Αύγουστο ελέω και της… βαρύτητας των ονομάτων από το πάνω ράφι.

Παρ’ όλα αυτά ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι συγκεκριμένος σε αυτά που ζητάει όσον αφορά τα στοιχεία και τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά των εξτρέμ που θα πάρει το Τριφύλλι.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού θέλει να έχουν ντρίμπλα, να είναι ικανοί στο ένας εναντίον ενός και φυσικά το σκοράρισμα, ενώ έχει δώσει ήδη κάποιες από τις προτάσεις του στον Γιάννη Παπαδημητρίου για να τις εξετάσει ενδελεχώς μαζί με τους συνεργάτες του.

Τέλος, είναι δεδομένο πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση μετά τις αποχωρήσεις των Παλάσιος και Μπερνάρ και η μεταγραφή είναι επιτακτική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr