«Χρυσώνει» Τσέριν ο Παναθηναϊκός - Η νέα πρόταση συμβολαίου

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, το Τριφύλλι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει πρόταση για επέκταση συμβολαίου στον Σλοβένο ποδοσφαιριστή.

Η «πόρτα» για Τσέριν και τα τριπλάσια χρήματα που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Άνταμ Τσέριν «έλαμψε» στο EURO 2024 με την Εθνική του ομάδα κερδίζοντας τον σεβασμό ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Γερμανίας.

Όπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις του με ένα νέο συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές και επιπλέον χρόνια συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ θέλει να του προσφέρει συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2028 και τριπλασιασμό αποδοχών στα 750.000, ενώ θα περιέχει μπόνους που θα ξεφεύγει από τις 800.000 ετησίως.

Ο 25χρονος δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια στο υπάρχον deal, αλλά οι «Πράσινοι» προνοούν… νωρίς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο στην περίπτωση αυτή.

Τέλος, μην ξεχνάμε, ότι η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη έχει ήδη ανέβει και το επόμενο διάστημα θα αποτελεί -δικαίως- ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr