«Χτυπάει» πρωτάθλημα στην Ιαπωνία ο Ντάνι Πογιάτος
Πρωταθλητής Ιαπωνίας φιλοδοξεί να γίνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ντάνι Πογιάτος.
Ο Ισπανός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού κάπως «ίσιωσε» το καράβι στην καριέρα του με την Γκάμπα Οσάκα.
Μετά από ένα μέτριο πέρασμα από την Τοκουσίμα Βόρτις (με 23 ισοπαλίες) ο Πογιάτος στη 2η χρονιά του στην Οσάκα διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Ιαπωνία.
Με επίδοση 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες η Οσάκα βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα του πρωταθλήματος στους 41 βαθμούς και μόλις στο -5 από την πρωτοπόρο Μασίντα Ζέλβια. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα δύο φορές στην ιστορία της, το 2004 και το 2015.
Στις 25 Ιουλίου, να σημειωθεί, πως η ομάδα του Πογιάτος θα δώσει φιλικό αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Φυσικά, στο Τριφύλλι το πέρασμα του νεαρού τεχνικού (που ήρθαν κατευθείαν από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης) ήταν πολύ σύντομο με 1 ισοπαλία και 2 ήττες στη SuperLeague.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο «χάρτης» του Conference - Ημερομηνίες, κληρώσεις, παιχνίδια
- Παναθηναϊκός: «Συνάντηση Αλαφούζου-Βλαχοδήμου, τι συζήτησαν»
- Ποια ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού που αρνήθηκε ο Κόντης
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο πρώην πράσινος που κερδίζει έδαφος ενόψει καλοκαιριού
- Ένας λάθος και... αποκλείστηκε! Πώς πάει ομίλους ο Παναθηναϊκός